Cseh Katalin a Pegasus-üggyel foglalkozik az EU-s források helyett

A momentumos politikusnak egy uniós pénzek körüli botrányban merült fel a neve, ehelyett az állítólagos „kémüggyel” foglalkozik.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 20. 13:45
Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 6. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetõje a Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik EP-listavezetõjével közösen tartott EP-választás: az Európai Unió jövõjérõl címû sajtótájékoztatón az Országgyûlés Irodaháza elõtt 2019. május 6-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az újságírók és a rendszer kritikusainak illegális lehallgatása újabb mérföldkő a magyar jogállam lerombolásában. Ez Orbán támadása a sajtószabadság és a demokrácia ellen.” – írta ki közösségi oldalára Cseh Katalin az állítólagos „kémüggyel” kapcsolatosan.

Közvetlenül ezután szellőztette meg a Bennfentes.net:

a momentumos képviselő lehet az a kétszínű politikus, akinek egy Anonymus-maszkos alak korábban a lebuktatását ígérte.

 

Cseh Katalin többször is kiposztolta ugyanazt az utóbbi napokban közösségi oldalára
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

 

„Nem gondolod, hogy vissza kellene vonulnod a politikától? 4,5 milliárd és 300 millió. Ez azért kemény.”

– jegyezte meg egy kommentelő Cseh Katalin friss posztja alatt, utalva a körvonalazódó botrányra.

A momentumos európai parlamenti képviselő a kémüggyel kapcsolatban már egy nappal korábban is posztolt egy hasonlót. Akkor a Telex cikkét ajánlotta követőinek, aminek felütéseként Orbán Viktort idézte, aki korábban arról beszélt, hogy sohasem hallgattatnák el azokat, akik nem értenek velük egyet.

Mint az ismeretes, a Pegasus-ügyből, a baloldali média által fújt óriási lufi ma reggelre gyakorlatilag kidurrant, miután a kormány több tagja is cáfolta, hogy közük lenne a feltételezett lehallgatásokhoz. A téma visszaszorulásának egyik látványos mozzanata volt, amikor a 444.hu korábbi cikkében a lehallgatást szót feltételes módba helyezték, a kormányt pedig elhagyták a címből.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.