Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát + videó

A vizsgálóbizottság a momentumos Soproni Tamás jelentésével áll szerdán a Fővárosi Közgyűlés elé.

Mediaworks-Hírcentrum
2022. 01. 24. 17:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A momentumos Soproni Tamás jelentését fogadta el a budapesti Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság az utolsó ülésén, így ezzel állnak majd szerdán a közgyűlés elé.

A bizottság elé két javaslat érkezett, az egyiket Kovács Péter, a bizottság fideszes elnöke, a másikat pedig a momentumos alelnök készítette. Mivel a testület baloldali többségű, Soproni jelentését fogadták el.

Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője arról beszélt a Mediaworks–Hírcentrumnak, hogy

ennek ellenére az a feltételezés továbbra is fennáll, hogy el akarták adni a Városházát. A politikus szerint a baloldali többségű bizottság rendkívül rövid határidővel dolgozott, és azt is meghatározták, hogy mit vizsgálhatnak és mit nem. Tehát már az elejétől azt érezte, hogy kész is van a jelentés. Karácsony Gergely azon kijelentését miszerint „sz…k rá” mi van a felvételeken, úgy kommentálta, hogy méltatlan egy főpolgármesterhez. Szerinte Karácsony Gergely szakmailag és emberileg is folyamatos lejtmenetben van.

Kovács Péter, a bizottság fideszes elnöke a MTI-hez eljuttatott közleményében arról is írt, hogy a jutalékos formában működő ingatlaneladási rendszer létezését a bizottság előtt megjelent ingatlanközvetítő vallomása megerősítette.

Borítókép: Videa/képernyőfotó

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.