A CPAC Hungaryn stratégiát alkothatnak a konzervatív erők

A konferencián számos magas rangú külföldi vendég vesz majd részt, köztük amerikai politikusok, véleményvezérek is.

2022. 02. 11. 14:33
Forrás: Alapjogokért Központ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A CPAC Hungary nem pusztán egy amerikai–magyar rendezvény lesz, hanem egy olyan platform, ahol az egész nyugati civilizáció konzervatívjai találkozhatnak és közösen stratégiát készíthetünk a liberális világrend összeomlását követő időszakra, a konzervatív ellenforradalomra”

– nyilatkozta lapunknak Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Hozzátette: „Ez nyilvánvalóan kegyetlenül frusztrálja a liberális közeget, hiszen ők abba szoktak bele, hogy az egyes nemzetek jobboldali erői nem működhetnek együtt, hiszen nemzetiek – tehát nemzetközi szinten történő együttmozgásuk fogalmilag kizárt. Most azonban fordul szél: a neomarxistákkal összeszövetkezett liberális mainstream túltolta a bringát minden tekintetben. Dél-Amerikától a Baltikumig minden józanul gondolkodó érzi, hogy átfogó és végsőnek szánt ideológiai támadás zajlik kultúránk zsidó-keresztyén alapjai, a nemzeti identitás és az állami szuverenitás lényege, valamint a család és a férfi-női teremtettség ellen. 

A történelem – egyesek érzékenységére hivatkozó – eltörlésével, megmásításával, a szupranacionális struktúrák állami főhatalmat felzabáló jellegével és már a gyermekek egészséges szellemi és testi fejlődését veszélyeztető genderideológiával olyan vörös vonalat lépett át a nyílt társadalom hálózata, melyet már nem lehet pusztán politikai ügyként kezelni”

– hangsúlyozta.

Továbbá az igazgató kitért arra is, hogy a hétköznapi életmódunkat, bevett szokásainkat, nyelvi fogalomkészletünket akarják a politikai korrektség nevében átírni és megmásítani. Nemcsak jelenünk, de jövőnk, legfőképpen gyermekeink jövője van veszélyben. Mindezért nem pusztán megálljt kell parancsolni a jóemberkedést színlelő progresszió térnyerésének, hanem ellentámadásba kell lendülni. 

„Ennek egyik nyitánya lesz a CPAC Hungary március végén, alig egy héttel a magyar országgyűlési választások és népszavazás előtt”

– rögzítette.

Mint azt lapunk korábban megírta, március 25j-én és 26-án rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, aminek Orbán Viktor miniszterelnök lesz az egyik fő előadója, emellett érkeznek európai think tankek vezetői és újságírók is. A politikusok közül Santiago Abascal, a Vox elnöke és a brazil elnök fia, Eduardo Bolsonaro szintén elfogadták a meghívást, de csatlakoznak még európai jobboldali tagállami vezetők, pártpolitikusok és EP-képviselők is a résztvevőkhöz. Rajtuk kívül még számos magas rangú vezető fog részt venni a rendezvényen – köztük amerikai politikusok, véleményvezérek is. További bejelentésekért érdemes lesz követni az Alapjogokért Központ sajtótájékoztatóit és Facebook-oldalát.

Borítókép: Dan Schneider és Szánthó Miklós (Fotó: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.