Előállt 106 egyéni képviselőjelöltjével Gattyán György pártja

Azt a tatai baloldali politikust is indítják, akiről korábban Márki-Zay azt állította, hogy megzsarolta a DK.

Forrás: Memo.hu2022. 02. 15. 10:00
Gattyán György
Székesfehérvár, 2020. május 7. Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bejelentette egyéni képviselőjelöltjeit a Megoldás Mozgalom. Gattyán György pártja nemrég indított weboldalán tette közzé a 106 nevet, többségük fotóval és bemutatkozással együtt szerepel, üres helyek nem maradtak, de egyes jelölteknek egyelőre csak a neve olvasható a közlésben. 

A Gattyánék által korábban már bejelentett ismertebb nevek is szerepelnek a listán. egykori válogatott labdarúgó Kispesten indul, míg Janicsák István zenész Zuglóban. A Z’Zi Labor vezetője egyébként már korábban is indult a XIV. kerületben. A listán egy másik gyakorló politikust is találhatunk. 

Tatabányán Popovics Juditot indítják Gattyánék, akiről Márki-Zay Péter korábban azt állította, hogy megzsarolta őt a DK. A tatai polgármester-választáson 2019-ben induló (egyéniben végül képviselőnek megválasztott) politikus a történet szerint el szeretett volna indulni a baloldali előválasztásnak nevezett háziversenyen, ám Gyurcsányék ezt megakadályozták. 

A jelöltek között többen dolgoznak Gattyán György cégeiben, így például a Teqball fejlesztőcsapatában, ami nem meglepő, hiszen a Megoldás Mozgalom két alelnökeként is a labdajáték kitalálóit jelölték meg a párt bejegyzésekor. Huszár Viktort nemrégiben a brazil aranylabdás Ronaldinho is megemlítette, amikor támogatásáról biztosította Gattyán pártját. 

A jelöltek listáját itt lehet böngészni. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.