Kocsis Máté felhívást intézett a magyar baloldal politikusaihoz

A Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán üzent: honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb.

Forrás: Facebook2022. 02. 24. 21:08
KOCSIS Mt
Budapest, 2021. november 14. Kocsis Mt, a Fidesz parlamenti frakcivezetje beszdet mond a prt 29. tisztjt kongresszusn a Hungexpn 2021. november 14-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett mindannyian kiállunk, de a honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb – kezdte bejegyzését Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy beavatkozzon az orosz–ukrán fegyveres konfliktusba, ezért a baloldali politikusai ne kérjék, hogy hazánk katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajnába! Ez felelőtlenség, és egy ilyen veszélyes lépés belesodorná Magyarországot és katonáinkat a háborúba, ezért ezt nem fogjuk engedni!”

Kiemelte: arra kérnek minden baloldali politikust, hogy ma este és a következő napokban is inkább tartózkodjon a felelőtlen kijelentésektől, a veszélyes ötletek megfogalmazásától, különösképpen az álhírek terjesztésétől.

Most megfontoltságra és higgadtságra van szükség, mert minden magyarnak biztonságban kell maradnia! A baloldali politikusok a megszólalásaikban kizárólag ezt tartsák szem előtt! – áll a Facebook-bejegyzésben.

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.