Csókay András válasza Bayer Zsoltnak

Bayer Zsolt utánajárt a bangladesi ikrek szétválasztása kapcsán kirobbant botránynak, tapasztalatait lapunkban írt két cikkében összegezte. Ezekre reagált Csókay András, akinek válaszát az alábbiakban olvashatják.

MAGYAR NEMZET
2022. 04. 24. 16:54
CSÓKAY ANDRÁS
CSÓKAY ANDRÁS Fotó: Földházi Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedves Zsolt!

Szomorúan olvastam írásodat, mely teljes szakmaiatlan félretájékoztatást tükröz az ikrek 26 órás idegsebészeti szétválasztásáról és annak körülményeiről, melyhez a nem idegsebész kollégáknak semmi közük nem volt, de az engedélyem nélkül beleavatkoztak, elrontva azt.

Szász Jánossal kapcsolatban annyi, hogy lehet, hogy nem állunk ugyanazon politikai oldalon, de ez nem indok a megbecstelenítésére.

A legfájóbb csalódás, hogy így értékeled a názáreti Jézusban való hitemet. Jézus volt, aki vezetett minket, idegsebészeket a rettenetesen nehéz műtét alatt. Így maradhattak életben a gyerekek a több százezer imádkozó magyar honfitársunk segítségével, a műtét kezdetétől kérve közbenjáró imájukat.

Sajnálom, hogy ezt nem értetted meg, az alapítvánnyal együtt.

Üdvözlettel, Csókay András

Borítókép: Csókay András (Fotó: Földházi Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.