Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Hann Endre szerint elképzelhető, hogy Szilvásy György autóval üldözött valakit + videó

Folytatódott az Elkxrtuk-per, Hann Endre több meglepő kijelentést is tett. Többek között azt is mondta, hogy nem ismert magára a filmben szereplő Endre nevű karakterben. Kálomista Gábor szerint zavaros, hogy pontosan mit is akar elérni a Medián vezetője.

Magyar Nemzet
2022. 10. 11. 16:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hann Endre azt kifogásolta, hogy az őszödi beszéd kiszivárogtatása utáni időszakot feldolgozó filmben szereplő, Endre nevű karaktert szerinte róla mintázták. A Medián közvélemény-kutató cég vezetője a Megafilm Kft. ellen indított személyiségi jogi pert. 

A szeptember 1-i perfelvételt követően, október 11-én folytatódott a tárgyalás, ahol Hann Endre azt mondta, hogy az Elkxtuk című filmben a politikai vezetés rossz szellemeként állították be.

Ennek ellenére, amikor arra a kérdésre válaszolt, hogy miben ismert magára, azt mondta, hogy szinte semmiben, majd hozzátette, hogy a karakter személyiségjegyeire gondolt. 

A film fikciós jellegét firtató kérdésre válaszolva pedig azt mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy Szilvásy György autóval üldözött valakit.

Kálomista Gábor újságírói kérdésre válaszolva továbbra is kitartott azon álláspontja mellett, hogy nincsen takargatnivalója. A producer szerint Hann Endre kérései nagyon zavarosak, és egyelőre nem látszik, hogy a hárommillió forinton kívül mit is szeretne.

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Videa/Hírcentrum) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.