ATV-vezérigazgató: Ezután is arra fogunk törekedni, hogy ütközzenek az eltérő álláspontok

Baranyi Krisztina polgármester elhíresült jelenetére reagált Németh S. Szilárd.

Forrás: Szemlélek2022. 11. 08. 11:55
20220622 budapest ferncvarosi kozgyules havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Személy szerint nekem sem volt lehetőségem az egyetemen megválogatni a vizsgabizottságot egy szigorlaton, ennek a műsorelemnek sem véletlenül Szigorlat a címe, de elfogadom a szerkesztőink azon javaslatát, hogy a jövőben előre jelezzük, hogy kik lesznek a kérdezők – így reagált az ATV vezérigazgatója a Baranyi Krisztinával készített elhíresült interjú ügyére. Németh S. Szilárddal a Szemlélek készített egy hosszabb interjút, amelyben az általa vezetett tévével kapcsolatosan leszögezte: 

Ez egy magántelevízió, ami úgy döntött, hogy nem kíván egyetlen politikai oldal szekértolója lenni, és ezután is arra fogunk törekedni, hogy ütközzenek az eltérő álláspontok, a nézők pedig értelmesek, és el tudják dönteni, hogy kinek hisznek, kit tartanak hitelesnek, és kit nem.

Emlékezetes, Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere péntek reggel hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy élő adásban jelentette ki, az egyik őt kérdező újságíró kérdéseire azért nem fog válaszolni, mert az illető a Pesti Srácok nevű portál munkatársa. 

A Szigorlat című műsorban rendszerint hárman kérdezik a meghívott vendégeket, akik közül legalább egy fő rendszerint vendégszereplő az ATV-ben. Baranyi Krisztina reakciója nagy felháborodást váltott ki

Az ATV vezérigazgatója szerint az általa vezetett televízió 

professzionális körülmények között nagy nyilvánosságot biztosít nap mint nap olyan politikusoknak, akik máshol erre kevés lehetőséget kapnak.

Az interjú készítője még azt is felvetette, hogy 

olyan, mintha az ATV tartaná életben az ellenzéket, azonban Németh S. Szilárd nem kívánta minősíteni a politikai aktorokat. 

A cikkben szó esett a Hit Gyülekezete és az ATV viszonyáról is, valamint Németh S. Szilárdnak az apjával, Németh Sándor lelkésszel való kapcsolatáról. 

A teljes beszélgetést ITT lehet elolvasni. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.