időjárás -1°C Adél 2023. január 29.
logo
Közel hatszáz embert állítottak elő a lövöldözés után

Két lőtt sebbel a mellkasán találtak meg egy férfit Horgoson + videó

Ternovácz Áron
2022.11.25. 12:56 2022.11.25. 14:53
Két lőtt sebbel a mellkasán találtak meg egy férfit Horgoson + videó

Péntek délelőtt a szerb különleges erők, a rendőrség és a csendőrség több olyan személyt is előállított, akiknek a gyanú szerint közük lehet az éjszakai horgosi lövöldözéshez – írta meg a szerb RTV

Letartóztatások Horgoson az Alkonyat utcánál. A helyszínt jelenleg is vizsgálják helikopterekkel, drónokkal és más speciális eszközökkel. Forrás: Facebook

 

A hatóságok közel hatszáz illegális migránst állítottak elő (akik többségét dél-szerbiai menekültközpontokba viszik majd). Közülük hatot hoztak összefüggésbe a tegnapi lövöldözéssel. 

Köztük volt egy húsz év körüli férfi is, mellkasán két lőtt sebbel. A portál tájékoztatása szerint a tűzharc a marokkói és a pakisztáni migránsok egy-egy csoportja között alakult ki. 

A településre megérkezett Bratislav Gašić szerb belügyminiszter is. A helyszínt jelenleg is vizsgálják helikopterekkel, drónokkal és más speciális eszközökkel. A portál tájékoztatás szerint az akció – amelynek célja a migránsok és az embercsempészek előállítása – a következő napokban is folytatódni fog.

 

A letartóztatásokról szóló videót alább megtekintheti:

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.