„Álljunk végre a győztes oldalra!” – Aggregátorokra gyűjt Ukrajnának a Momentum

A befolyt összegből aggregátorokat vásárolnak, Tompos Márton szerint leginkább arra van szükség.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 06. 14:50
TOMPOS Márton
Budapest, 2022. június 7. Tompos Márton, a Momentum képviselõje azonnali kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. június 7-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese és szóvivője pénteki online sajtótájékoztatóján arról beszélt, a párt frakciója novemberi ukrajnai látogatásán azt tapasztalta, hogy a leginkább generátorokra, aggregátorokra van szükség, mivel „katonai sikertelenségét az ukrán energetikai rendszeren bosszulja meg Putyin” orosz elnök.

A Momentum ezért adománygyűjtést indít,  január 18-ig várják a felajánlásokat a párt számlaszámára. A befolyt összegből aggregátorokat vásárolnak majd

 − mondta a szóvivő.

Álljunk ki együtt Ukrajna, a NATO és az EU-partnerek mellett, álljunk végre a győztes oldalra!

− fogalmazott Tompos Márton.

Borítókép: Tompos Márton, a Momentum képviselője (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.