időjárás 17°C Janka , Zsanett 2023. május 30.
logo

A fővárosi Fidesz elszámoltatná Karácsony Gergelyt

Munkatársunktól
2023.02.15. 17:58 2023.02.15. 19:48
A fővárosi Fidesz elszámoltatná Karácsony Gergelyt

Zsákutcából zsákutcába téved Karácsony Gergely – írta közleményében a budapesti Fidesz. A főpolgármester brüsszeli útjára utalva kijelentették: a repülőjegy olcsóbb, mint a vonatjegy, mert azt állítólag amúgy is a főpolgármester vette a fizetéséből, és szállodára sem költött, mert egy barátjánál aludt. Megjegyezték, az is érdekes, hogy a főpolgármester hiába ment vonattal Brüsszelbe környezettudatosságra hivatkozva, hiszen a repülő nélküle is felszállt. 

Úgy vélték, Karácsony nem tett semmit a környezetért, bár jól hangzott, amit erről Budapest vezetője mondott. 

Azt kérdezték, hogy Karácsony Gergely akkor mégis mire költött el négy nap alatt Brüsszelben egymillió forintot és vajon melyik barátjánál aludt? – Jávor Benedeknél, akinek a budapesti adófizetők pénzéből tartanak fenn lakást Brüsszelben? – tudakolták.

A budapesti Fidesz arra is kíváncsi, vajon mennyi kátyút lehet betemetni egymillió forintból négy nap alatt, valamint hogy mennyi fát ültethetne ennyi pénzből a főpolgármester, illetve mennyivel több köztéri szemetes lehetne Budapesten? 

A jobboldali párt úgy fogalmazott, szerintük lett volna jobb helye is ennek az összegnek.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi közgyűlésben 2023. január 25-én (Fotó: Kurucz Árpád)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.