Hollik István: Gyurcsány maga alá gyűrte a dollárbaloldalt

Két dolgot emelt ki Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédéből a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Munkatársunktól
2023. 02. 05. 17:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc teljesen maga alá gyűrte a komplett dollárbaloldalt – értékelte a bukott miniszterelnök évértelőjét Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Szerinte két dolog derült ki Gyurcsány évértékelőjéből: egyfelől az, hogy továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök, másfelől pedig az, hogy a dollárbaloldal továbbra is a magyar emberek érdekeivel szemben politizál. Hozzátette: Magyarországon egy baloldal van, azt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti, aki egyértelművé tette, hogy semmin nem fognak változtatni.

 Az igazgató hangsúlyozta, külföldi finanszírozóik elvárásainak megfelelően Gyurcsányék folytatni fogják a háború- és szankciópárti politikájukat. 

Úgy vélekedett, Gyurcsány Ferenc és a dollárbaloldal továbbra is támogatja a szankciókat és a fegyverek küldését a háborúba. Emlékeztetett: a magyar emberek 97 százaléka nem kér az elhibázott szankciókból. 

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.