„Óvatosan, Mr. Pressman!” – üzente Deutsch Tamás az amerikai nagykövetnek

Nem rejtette véka alá a véleményét a Fidesz európai parlamenti képviselője.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 04. 15. 14:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óvatosan, Mr. Pressman!” – írta legújabb Facebook-bejegyzésében Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette, hogy mi hazaküldtük már a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is.

A Fidesz európai parlamenti képviselője már korábban is üzent az amerikai nagykövetnek. Leszögezte, hogy Magyarország nem enged a függetlenségéből.

Ahogy korábban megírtuk, David Pressman budapesti amerikai nagykövet szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy több mint ötven intézményre és személyre, köztük a Nemzetközi Beruházási Bank magyar alelnökére vet ki szankciókat Washington. A dollármédia híreszteléseivel ellentétben egyetlen kormánytag vagy kormánypárti politikus sem került fel az amerikai szankciós listára.

A napokban pedig azzal keltett nemzetközi botrányt az amerikai nagykövet, hogy vendégül látta egy bensőséges szédervacsorán a korábban a magyarországi zsidó politikusok listázását követelő Gyöngyösi Márton Jobbik-elnököt. Pressman úgy védekezett, hogy éppen azért hívta meg Gyöngyösit, mert antiszemita.

Borítókép: Deutsch Tamás  (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.