Autóval ütközött egy kisbusz a 4-esen, meghalt egy ember

Egy személyautó és egy kisbusz karambolozott Püspökladánynál. Teljes útlezárást rendeltek el az érintett útszakaszon.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Útinform, OKF, Rendőrség2023. 06. 01. 11:55
Egy jól felépített gyakorlat keretében 2023. április 26-án Békés vármegyében, az M44-es autóút kardosi pihenőjénél két személyautó ráfutásos balesetet szenvedett, egy busz felborult, egy veszélyes anyagot szállító teherkocsiból pedig az ütközés következtében ammónia folyt az úttestre. A balesetet szimuláló gyakorlaton mentősök és tűzoltók is részt vettek. Fotók: Szőke Péter BM OKF Fotó: BM OKF/Szőke Péter Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset a 4-es főút 175-ös kilométerénél történt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és két embert feszítővágó segítségével kiemeltek az egyik gépjárműből – közölte a katasztrófavédelem.

Még nem lehet tudni, hogy mi okozta a karambolt. 

A balesetben egy személy meghalt és többen megsérültek.

A rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, kerülni Püspökladány és a környező települések felé lehet – hívta fel a figyelmet a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Balesetek az utakon

Az Útinform tájékoztatása szerint az M5-ös autópályán Kecskemét térségében a 82-es kilométer közelében korábban egy Budapest felé haladó kamion átszakította a szalagkorlátot, és a Röszke felé vezető oldalon állt meg. A pályazárat már feloldották, a forgalom a belső sávon megindult. Kisebb torlódásra lehet számítani.

Az 1-es főúton Törökbálintnál felborult egy kisteherautó. A 10-es kilométernél a forgalom egy sávon irányonként váltakozva halad.

A 2-es főúton Vác és Szendehely között egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 43-as kilométernél a Vác felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

A 610-es főúton Kaposvár belterületén két személygépkocsi ütközött össze. A 6-os kilométernél a Dombóvár felé vezető oldalon egy sávot lezártak.

 

Munkavégzés az utakon

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Győr térségében a szalagkorlátot javítják. A 120-as kilométernél a belső sávot lezárták. A torlódás több kilométeres.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon Újhartyán térségében a 42-es kilométernél munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A torlódás elérte a 3 kilométert.

Az M0-s autóút déli szektorán, a 34-es kilométernél fekvő Gyál–Pestszentimre csomópontban napközben három ágat is teljesen lezárnak. Délután négy óráig az M4-es autóút felé vezető oldalon csak lehajtani, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon viszont sem le-, sem felhajtani nem lehet az M0-s autóútra. A lezárások áganként két-három órát lesznek érvényben. A javasolt kerülő útvonalakat táblák jelzik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: BM OKF/Szőke Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.