Kilométerekről lehetett látni, amint egy társasház lángol Gárdonyban + videó

A tulajdonosok kocsmázni mentek.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 07. 10. 14:02
Firefighters,,Firemen,Spraying,High,Pressure,Water,Or,Suitable,Extinguishing,Agents, tűzoltó
2288657135 Fotó: UNIKYLUCKK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még Székesfehérvárról, azaz nagyjából húsz kilométerről is látszott az óriási füst, ami egy gárdonyi sorházból szállt fel. Az épületben két lakás is égett, mire a tűzoltók kiértek, a lángoló tető beszakadt, ezért életveszélyessé vált az oltás – számolt be az esetről a Tények

Először a szomszéd vette észre, hogy valami nincs rendben a társasházban, és amikor senki nem nyitott ajtót, a közeli kocsmába ment segítségért. Mindezt elmondta részletesen is. 

„Senki nem jött ki a dörömbölésre, hogy tűz van, tűz van. Én viszont tudtam, hogy két házzal arrébb a kocsmába szoktak átjárni az urak reggelente. Átrohantam, hogy ég a ház, hogy van-e bent még esetleg valaki, aki alszik.” 

Úgy tudni, a társasházban senki nem volt a szerencsétlenség idején, a tűzeset okát még vizsgálják. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.