Áll a bál a baloldalon, szinte mindenki támad mindenkit

Puzsér Róbert szerint a Momentumra egy három lábú kutyát sem lehetne rábízni.

2023. 09. 09. 13:25
ellenzék
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem csak a politikusok támadják egymást a baloldalon, hanem már a közéleti szereplők is – számolt be róla a Hír TV. Mint írták, a tanártüntetésken elmondott trágár verseivel feltűnő Pankotai Lilinek elege lett az ellenzékből, miután egy tüntetésen azt mondta: 

 

az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu, a fennmaradó 25 százaléka pedig balf...sz.

 

Nem Pankotai Lili az egyetlen a baloldalon, aki beleszállt a politikusaikba. Puzsér Róbert baloldali publicista egy interjúban arról beszélt, hogy Orbán Viktornak megvan a kormányzóképessége, ami az ellenzéknek nincs. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején volt, de azt is mondta, hogy például a Momentumra még egy három lábú kutyát sem lehetne rábízni.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, eközben újabb fejezetéhez érkezett Zuglóban a már évek óta tartó baloldali belháború, ami a kerületi szocialisták és az ellenzék többi szereplője között zajlik.

 

A következő önkormányzati választáson véget kell vetni a korrupciós nagykoalíció hatalmának, és egy olyan képviselő-testületet kell választani, amelynek tagjai elkötelezettek a valódi változás iránt

 

– fogalmazott Hadházy Ákos, Zugló országgyűlési képviselője, egyértelművé téve, hogy a kerület polgármesterének, Horváth Csabának a leváltásán dolgoznak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.