Szükségüket végző nőket videózott a perverz kukkoló, bíróságra megy

Felfüggesztett börtönnel megúszhatja a nyilvános női mellékhelyiségekben videófelvételeket készítő váci perverz.

2023. 09. 06. 7:56
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszhatja az a váci perverz kukkoló, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített mobiljával videófelvételeket, pedig a Btk. 1–5 év kiszabását rendeli el ezért a minősített bűncselekmény elkövetőjére. A Kaposvári Járási Ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfira mindössze felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Az ügyészség  jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben járó váci férfival szemben, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül.

A vádirat lényege szerint – írja a Somogy Vármegyei Főügyészség – a férfi 2023 májusában és júniusában egy budapesti szórakozóhelyen, illetve 2023 nyarán egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos WC fülkében azért, hogy a mellékhelyiséget használó nőkről titokban videófelvételeket készítsen. A vádlott ezen alkalmakkor, amint meghallotta, hogy a szomszédos helyiségbe valamelyik női sértett bemegy, a mobiltelefonját a fülkék közös oldalfala felett átemelte, és a készülékkel rögzítette az illemhelyiség használatát.

A vádlott Budapesten, illetőleg a Balaton-parton egyaránt 8-8 sértettről készített ilyen módon felvételeket, mígnem a férfi cselekményét az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.