Arató Gergely szerint sem a béremelés az első + videó

A DK kormányprogramért felelős árnyékminisztere szerint Bodnár Zoltánt kell megkérdezni arról, mit mondott a béremelésről, de szerinte nem azt mondta, amit mondott.

2023. 10. 17. 14:46
Arató Gergely és az Árnyékkormány válaszokat vár a családi adókedvezményekkel kapcsolatban.
Arató Gergely és az Árnyékkormány válaszokat vár a családi adókedvezményekkel kapcsolatban. Fotó: (KÉPERNYŐKÉP) Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minimálbér további emelése ellen tiltakozott a DK árnyék-pénzügyminisztere múlt héten az ATV-ben, szerinte az józan ésszel ellentétes lenne. A Gyurcsány-párti politikus arra reagált, hogy a kormány és a versenyszféra egyeztetéseinek köszönhetően a minimálbér 15 százalékkal emelkedne.

A Megyer Nemzet a témával kapcsolatban kérdéseket tett fel Arató Gergelynek, a DK kormányprogramért felelős árnyékminiszterének, aki szerint Bodnár Zoltán nem is azt mondta, amit mondott, majd Bodnárra hárította a felelősséget, hogy tőle kell megkérdezni, mit szeretett volna mondani. Ezt követően pedig megerősítette Bodnár Zoltán szavait, miszerint a reálbér emelés feltételeit kell megteremteni.

Borítókép: Arató Gergely (Forrás: Facebook/képernyő fotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.