Kapufa: TikTokon kezdett számolgatásba a balos stylist, de ráfér még néhány matekóra

Azahriah koncertjeire többen mennek, mint a békemenetre – számolta ki Lakatos Márk, de tévedett.

Forrás: Mandiner2023. 10. 19. 10:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiszámolta Lakatos Márk stylist, hogy Azahriah három telt házas koncertjére a Puskás Arénában összesen csaknem kétszáz ezer ember fog ellátogatni – szúrta ki a Mandiner. Mint azt a celeb a TikTok-oldalán kifejtette, „elkezdett izgulni” a sikeres sztárért, mert ha ilyen sokan összejönnek egy (valójában három) eseményre, az szerinte már nemzetbiztonsági kockázat. „A békemeneten nincs ennyi ember, meg sehol. Tehát szerintem Orbán Vityó erre egy kicsit féltékeny lesz” – fogalmazott Lakatos Márk politikai síkra terelve a népszerű előadóművész jegyeladásairól szóló monológját.

Azonban ellentmondani látszik a stylist információinak az a tény, hogy 

a Belügyminisztérium már 2014-ben megerősítette a szervezők becslését, mondván 440-460 ezer résztvevője volt a civil menetnek 

az Origó akkori közlése szerint. Vagyis volt már több mint kétszer akkora békemenet is, mint ahányan a három koncertre jegyet vettek. Az azonban történelmi tény, hogy Azahriah az első magyar előadó, akinek összejött a telt ház a teljesen felújított, és jelentősen bővített Puskás Arénában, ráadásul háromszor is.

A Puskás Aréna átépítése 2019-ben ért véget, azóta már számos világhírű előadó (Guns N’ Roses, Rammstein) is koncertezett itt. Azahriah koncertjeire egyébként még nem telt meg teljesen a stadion, elvétve lehet még jegyeket venni a stadion ülő szektoraiba. 

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube/ZSHOW time)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.