Az a DK beszél a nyugdíjasok védelméről, amely kis híján tönkretette őket

Reagált a Fidesz Gyurcsányék sajtóközleményére.

Forrás: MTI2023. 11. 14. 17:02
Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2017. augusztus 31. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök felszólal a Nyugdíjasok Országos Szövetségének Ki mit ígér a nyugdíjasoknak? címmel megrendezett pártelnöki fórumán a Csillebérci Szabadidõ Központban 2017. augusztus 31-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Demokratikus Koalíció (DK) keddi online eseményén tovább ismételgette ígéretét, miszerint ha ők alakíthatnak kormányt, akkor bevezetik a negyedévenkénti nyugdíjkorrekciót. 

Nem kellett sokat várni a nagyobbik kormánypárt reakciójára:

Az a DK beszél a nyugdíjasok védelméről, amely elvett tőlük egyhavi nyugdíjat és az egekbe emelte a rezsi árát

A Fidesz–KDNP ezzel szemben megbecsüli az időseket, megőrzi a nyugdíjak értékét és visszaépítette azt a 13. havi nyugdíjat is, „amit a dollárbaloldal elvett” – mutattak rá a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.