Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Óriási a dugó az M1-esen, az M3-ason és az M5-ösön is

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform
2023.12.11. 11:11 2023.12.11. 13:57
Óriási a dugó az M1-esen, az M3-ason és az M5-ösön is

Több kilométer hosszan torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon, az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a Borsókúti pihenőnél, valamint az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán – közölte az Útinform.

Az M1-es autópályán munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. Emiatt tíz kilométeres torlódás alakult ki. A 85-ös és a 86-os kilométer között a külső sávot lezárták a munkálatok miatt. A torlódást az autópályáról a 67-es kilométernél lehajtva, majd a 94-es kilométernél visszatérve, a Kocs-Nagyigmánd-Bábolna útvonalon lehet elkerülni.

Az M3-as autópályán, a Borsókúti pihenőnél zajló hatósági terelés miatt a torlódás szintén meghaladta a három kilométert.

Az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán, az M51-es autóút csomópontjánál a burkolatot javítják. A 16-os és a 15-ös kilométer között csak a belső sáv járható, emiatt torlódik a forgalom.

Az M51-es M5-ös felé tartó oldalán is több kilométer hosszan araszolnak a járművek.

Az M0-s autóút északi szektorában az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a káposztásmegyeri csomópontnál burkolatjeleket festenek. A 73-as és a 72-es kilométer között egy sávot lezártak, de ez különösebb fennakadást nem okoz.

Monor belterületén, a 4-es főút Ország úti szakaszán, az Ady Endre út kereszteződésénél két személyautó ütközött össze. A 35-ös kilométernél félpályán halad a forgalom.

A 22-es főúton, Balassagyarmat és Őrhalom között két jármű karambolozott. A 27-es kilométernél félpályás korlátozást vezettek be.

A 37-es főúton Sátoraljaújhely térségében, a 72-es kilométernél egy műszaki hibás kamion foglalja el a fél útpályát.

Az 51-es főúton, Sükösd térségében egy kamion az árokba hajtott. A 146-os kilométernél csak a fél útpálya járható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.