Baleset történt az M35-ös autópályán, Miskolcnál kigyulladt egy személyautó

A műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták.

2024. 01. 11. 6:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény térségében a Berettyóújfalu felé tartó oldalon baleset történt. A 28-as km-nél forgalomkorlátozásra lehet számítani. A 304-es főúton, Miskolc déli határában az M30-as autópálya csomópontja előtt a 3-as km-nél kigyulladt egy szempélyautó. 

A műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták.

A 6-os főúton, Adony térségében, korábban szintén kigyulladt egy személygépjármű. Az 53-as km-nél továbbra is csak félpályán halad a forgalom.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt Őrhalomnál a határhídhoz vezető út nem járható, illetve továbbra is zárva tartják a Drégelypalánk és az országhatár közötti összekötő utat. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében  a Sajó áradása miatt lezárták a Kesznyéten és Sajóörös közötti összekötőutat.

A Duna magyar–szlovák határszakaszán, Neszmély és Dunaradvány között, a magas vízállás miatt bizonytalan ideig nem közlekedik a komp.

Január 1-jétől több, személyautóval tavaly még ingyenesen igénybe vehető gyorsforgalmi útszakaszokra is sztrádamatricát kell váltani! Díjkötelessé vált többek között az M0-s, M4-es, M44-es autóutak teljes szakasza, az M30-as autópálya Miskolc elkerülő szakasza, az M31-es autópálya valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakasza. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M8-as autópálya, valamint az M9-es és M80-as autóutak teljes szakaszai, továbbá az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két km-es szakasza marad díjmentes a személyautóknak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.