Deutsch Tamás: Ami jár a magyaroknak, az jár!

A politikus szerint megbukott a dollárbaloldal hazaáruló politikája.

2024. 01. 12. 7:50
DEUTSCH Tamás
Budapest, 2022. október 28. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselõcsoportjának vezetõje az EP oktatási és kulturális szakbizottsága jövõ heti budapesti látogatásáról tartott budapesti sajtótájékoztatón 2022. október 28-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus a Hír TV műsorában elmondta: a Magyarországnak járó uniós források folyósításával nyilvánvalóvá vált, hogy megbukott a magyar dollárbaloldal hazaáruló politikája. 

2019 óta a legutóbbi európai parlamenti választásokat követően egyből azonnal azt a magyar érdekeket folyamatosan hátba támadó, a magyar érdekeket eláruló politikát folytatta a magyar dollárbaloldal minden európai uniós fórumon, aminek a lényege az az, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel megakadályozzák, hogy Magyarország hozzájuthasson a jog szerint nekünk, magyaroknak járó uniós forrásokhoz

– jelentette ki a politikus, majd hozzátette, ezt a tevékenységüket a baloldali politikusok nem is rejtették véka alá.

Deutsch szerint a magyar dollárbaloldal vezére, Gyurcsány Ferenc alig egy esztendővel ezelőtt egy rádióinterjúban hosszan, önmagát dicsérve és lelkesen ismertette azokat a Magyarországot politikailag zsaroló elképzeléseket, érveket, hazugságokat, amikre építve aztán a brüsszeli bürokrácia hosszú esztendőkön keresztül nem adta oda a hazánknak a jog szerint járó pénzeket.

 

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.