Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Schiffer András is elmondta véleményét az azonosító nélkül emberekre támadó rendőrök emlékművéről

Szerinte a 2006-os események rendfenntartóira ma is számtalan élő mementó emlékeztet.

2024. 01. 08. 16:54
Borítókép: Schiffer András (Fotó: Kurucz Árpád)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Schiffer András a közösségi oldalán reagált a Népszava újságírójának, Batka Zoltánnak a szavaira, miszerint ha a 2006-os őszi rendőrterror áldozatai kaphatnak szobrot, akkor a 2006-os őszi események rendőreinek is jár emlékmű.

A kiváló javaslat felesleges. A 2006-os őszi események rendfenntartóira ugyanis számtalan élő mementó emlékeztet. Batka Zoltán az egyik.

– írja véleményét.

A Magyar Nemzet korábban már írt róla, hogy ezt a kijelentést azután tette Batka Zoltán, miután Szilágyi Ákos aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy egy maga tervezte szobrot állíthasson a 2006-os gyurcsányi rendőrterrorban a fél szemére megvakított Nagy László, valamint a brutális hatalmi fellépés többi áldozatának emlékére.

Borítókép: Schiffer András (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.