Az álmokat szövő Karácsony Gergely ötleteket vár, igaz, három éve is pont a Nagykörút átalakításáról kérdezte a budapestieket

Déja vu?

2024. 02. 13. 8:21
HZ1_8727
20240131 Budapest A Fővárosi Közgyűlés ülése fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet Karácsony Gergely főpolgármester Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármester már megint ötleteket vár arra vonatkozóan, hogy miként alakítsák át a Nagykörutat. Mi emlékszünk rosszul, vagy ezt már három évvel ezelőtt megkérdezte és utána végül hozzá sem nyúltak a feladathoz? teszi fel a kérdést a Fidesz Budapest a közösségi oldalán, majd megjegyzik, úgy látszik, a főpolgármester is érzi, hogy Gyurcsány Ferenc legszívesebben lecserélné valaki másra, ezért veti be a nagy szavakat és terveket, hátha a gazdája nem veszi le róla a kezét.

A Fidesz Budapest szerint viszont a tervezgetések és ígérgetések helyett inkább válaszokat kellene adnia Karácsonynak, mondjuk arra, hogy: 

Mikor kapják vissza a közlekedők az Üllői úti felüljárót, vagy mikor teszik rendbe a sok helyen járhatatlan utakat? De kérdéses még az is, mikor szerelik vissza a köztéri szemeteseket, vagy meddig maradhat a helyén a budapestieket vágásérett pulykákhoz hasonlító közlekedési vállalat vezetője?

 

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.