Albin 2024. március 1.
logo

Félbeszakadt a Vígszínház vasárnapi előadása, sokan újabb balesetet gyanítanak

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner
2024.02.12. 13:20 2024.02.12. 13:59
Félbeszakadt a Vígszínház vasárnapi előadása, sokan újabb balesetet gyanítanak

Vasárnap este a második felvonás után félbeszakadt a Vígszínház előadása egy TikTokon terjedő videó tanúsága alapján – írja a Mandiner. A nézők nem tudtak semmit az okokról, sokan arra gondoltak, megint színházi baleset történhetett. 

A portál felidézi, nagy visszhangot váltott ki, mikor a Nemzeti Színház két színművésze a Rómeó és Júlia előadása közben megsérült, legutóbb Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója is színházi balesetet szenvedett, éppen akkor, amikor egy díjátadón egy rossz lépés miatt olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

Ezúttal azonban nem sérülés történt.

 A Vígszínház közlése szerint a február 11-i, este hét órakor kezdődő előadás az első felvonás után félbeszakadt, mert az egyik főszereplőnek elment a hangja. Az ügyeletes orvostól kezelést kapott, de a második felvonást már nem tudták megtartani.

A félbeszakadt előadást pótolják, április 12-én, pénteken este hét órás kezdéssel. Ha ez az időpont nem jó valakinek, a belépőjegyek február 26-ig átválthatók egy másik meghirdetett A nagy Gatsby-előadásra – fűzte hozzá a színház sajtósa.

 

Borítókép: A Vígszínház épülete (Fotó: MTVA/Lehotka László)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.