Teljesen ingyenessé válik a fővárosi közlekedés az agglomerációban élő 14 év alattiaknak

Március 1-jétől jön az új tarifarendszer.

2024. 02. 05. 20:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Maradjon több az agglomerációban élő családoknak. Március 1-jétől jön az új tarifarendszer” – írta közösségi oldalán Lázár János építési és közlekedési miniszter.

Amint arról lapunk is korábban beszámolt, az Építési és Közlekedési Minisztérium és a főváros közötti megegyezésnek köszönhetően Budapesten és a főváros agglomerációjában is egyszerűbben, ráadásul az eddiginél jóval olcsóbban lehet majd utazni március 1-jétől. Az egyezséggel a vidékről ingázók is nagyot nyertek.

A nemrég megszületett megállapodás értelmében a Budapest-bérlet érvényes marad a főváros egész területén, a BKK mellett a MÁV-, a Volán- és a HÉV-járatokon is, illetve a BKK járatain is elfogadják a vármegye- és országbérleteket.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/BKK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.