Büszkén hangoztatja Cseh Katalin, hogy ő is lobbizott hazánk ellen

TikTok-videóban ismerte be az áskálódást a Momentum EP-képviselője.

2024. 03. 11. 13:58
20231011__MI_127
Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

TikTok-videóban ismerte be Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője, hogy ő is a hazánk érdekei ellen lobbizott külföldön.

Deutsch Tamás rájött arra, hogy mi történik az Európai Parlamentben. Még jó, hogy nézte Hajnal Miklós interjúját, és rájött arra, hogy bizony, én is dolgoztam a jogállamisági mechanizmuson. Sőt!

– jelentette ki Cseh Katalin. Azonban nem ő az első momentumos politikus, aki ezzel büszkélkedett a nagy nyilvánosság előtt. 

A közelmúltban Hajnal Miklós az ATV-ben szintén döbbenetes beismerést tett. A Momentum elnökségi tagja azzal büszkélkedett, az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárásokon túl most már az uniós pénzeket is megvonják Magyarországtól. Hajnal a „Magyarországgal szemben” zajló eljárások momentumos szorgalmazásáról beszélt.

Amint arról lapunk beszámolt, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is reagált az üggyel kapcsolatban közösségi oldalán, nyílt levélben, amellyel Deutsch Tamásnak üzent. 

„Ma már teljes nyíltsággal, büszkén vállalják, mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat és jogi eljárásokkal vegzálják.

– írta. A momentumos Hajnal Miklós nyilatkozatáról Kocsis Máté közölte, az egy politikai akció, a többi külföldi momentumos tevékenysége pedig hazánk szuverenitása elleni támadás. „Épp ezért kapták korábban is a dollárokat más államok spekulánsaitól” – tette hozzá.

 

Borítókép: Cseh Katalin (Fotó: Mirkó István)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.