Egy ötven év körüli férfi rendszeresen megszökteti otthonról ezt a tinédzsert

A lányt rendre ismeretlen helyre viszi túlkoros szerelme.

Forrás: Ripost2024. 03. 08. 17:54
Flashing,Blue,Lights,On,A,Police,Car,On,Duty,,Part, rendőrség, villogó, autó, illusztráció
2205590955 Fotó: Maren Winter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő eltűnésről mesélt a Ripostnak Kapás Attila önkéntes eltűnt kereső. A férfi elmondása szerint korábban a Pest vármegyei Kókáról többször is eltűnt a 15 éves B. Marietta. Az eset furcsasága miatt felkereste a lány családját, hogy segítsen nekik megtalálni a gyermeket. Kiderült, hogy a lányt mindig a szerelme, egy 50 év körüli férfi szökteti meg. Nemrég ismét eltűnt a fiatal lány, körözte a rendőrség is, ám szerencsére ezúttal is megtalálták. Édesanyja azonban nagyon aggódik érte, attól fél, hogy egyszer végleg eltűnik ezzel a férfivel.

Már nem ez az első eset, hogy eltűnt Marietta

 – mondta el a Ripostnak a férfi. 

Felvettem a kapcsolatot a lány családjával és javasoltam nekik, hogy tegyék az ügyüket nyilvánossá. Igazából nem tudni, hogy a lány hol ismerkedett meg ezzel az 50 év körüli férfival, de azt tudjuk, hogy mindig megszökteti. Marietta saját akaratából megy vele, a férfi nem erőszakoskodik vele. Most úgy volt, hogy vasárnap a rendőrségnek sikerült hazahoznia, ugyanis egy közúti igazoltatás során megtalálták őt. Hazahozták, de hétfőn az édesanyja elment dolgozni, ő pedig állítólag iskolába. Azonban, amikor már otthon volt, a férfi megállt az autójával a házuk előtt, bement az otthonukba – amit több tanú is igazolt

 – és megint elvitte magával. Ezúttal sem erőszakkal, önszántából ment vele a lány. Éjszaka kerestük őt és lakossági bejelentés alapján egy Hatvanhoz közeli településen az egyik háznál látni véltük őt és a férfit. Most hál istennek ismét meglett a lány, de ki tudja legközelebb mi történik – zárta gondolatait a férfi, aki kiemelte: Marietta édesanyja nagyon aggódik a kislányáért. 

Borítókép: Illusztáció (Fotó: Maren Winter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.