Ismét lebukott a dollárbaloldal + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott: a dollárokért cserébe a háborúpárti Soros-hálózat a háború támogatását kérte Gyurcsányéktól.

2024. 03. 02. 9:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A dollárbaloldal lebukott. Ismét – fogalmazott Hollik István a közösségi megosztott új videonyilatkozatában. A Fidesz kommunikációs igazgatója jelezte, hogy a baloldal 2022 óta folyamatosan azt hangoztatja, hogy a kampányukba nem érkezett külföldről pénz.

– Most ismét kiderült, hogy hazudtak. Az újdonság csupán csak annyi, hogy most éppen a Soros-hálózat buktatta le őket. Ugyanis tegnap jelent meg, hogy a külföldi pénzt szerző Action for Democracy egy támogatói e-mailben elismerte, hogy a baloldalt támogatták az általuk megszerzett pénzből – ismertette a kormánypárti politikus. Hozzátette:

Gyurcsányék makacs tagadása ellenére immár tény, hogy a baloldalhoz nagy összegben gurultak dollárok.

Jelezte, hogy most már csak egyetlen, ám annál fontosabb kérdés maradt:

pontosan mit kért a Soros-hálózat a támogatásért cserébe?

Szerinte nyilvánvaló, hogy a milliárdok nincsenek ingyen.

A válasz a dolárbaloldal elmúlt kétéves tevékenységéből könnyen kiolvasható. Világos, hogy a háborúpárti Soros-hálózat a háború támogatását kérte Gyurcsányéktól. Így történhet meg, hogy a magyar érdeknek és a józan észnek is ellentmondva a dollárbaloldal az elmúlt két évben végig a fegyverszállítást és a katonák küldését javasolta és a háború folytatása mellett érveltek

– húzta alá Hollik István.

Mint mondta, amikor európai vezetők már nyilvánosság előtt is katonák Ukrajnába küldését javasolják, ez konkrét veszélyt jelent és kockára teszi a magyar biztonságot.

– Ezért azt követeljük, hogy Gyurcsányék hiába erre kaptak utasítást, azonnal hagyjanak fel a háborúpárti politikájukkal, és ne akarják Magyarországot belerángatni ebbe a konfliktusba – rögzítette a Fidesz politikusa.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.