Szentkirályi Alexandra kiment a Lehel térre, de nem találta Karácsony Gergely fejlesztéseit

A főpolgármester-jelölt új videóval jelentkezett.

2024. 03. 25. 10:53
null
Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Szentkirályi Alexandra/ Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalára feltöltött videójában bizonyítékokkal alátámasztva hívta fel rá a figyelmet, hogy Karácsony Gergely ígéreteiből gyakorlatilag alig valósult meg valami fővárosi regnálása alatt.

– Folytatódik a Kamuméter, Karácsony Gergely azt hiszi, hogy a budapestieknek nem tűnik fel, ha kampányról kampányra kamuzik.

Öt éve vállalta, hogy budai mintára pesti fonódó villamoshálózatot hoz létre.

A programja szerint „Pesten összekötjük a 14-es és 47/49-es villamosokat a Bajcsy-Zsilinszky úton” – emlékeztetett Szentkirályi Alexandra.

A főpolgármester-jelölt ellátogatott a főváros egyik legforgalmasabb kereszteződéséhez, a Váci út és a Lehel tér sarkára, ugyanis a tervek szerint ott kellene lennie annak a villamossínnek, amely összeköti a Lehel teret a Deák térrel, közvetlen kapcsolatot teremtve Újpest és Újbuda között. Természetesen se híre, se hamva a keresett síneknek, de szemléltette a jelölt, mi valósult meg Karácsony Gergely és a baloldal ígéreteiből.

– Már az ellenzéki sajtó is elkönyvelte, hogy „egyetlen kilométer metró- vagy villamosvonal kiépítése nélkül ér véget Karácsony Gergely főpolgármesteri ciklusa”.

Ez az öt évvel ezelőtti ígéret tehát kamu.

A pesti fonódó továbbra is egy álom. A főpolgármester munkája pedig rémálom. Változást Budapesten! – jelentette ki Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.