Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Menczer Tamás leleplezte Magyar Pétert

A kommunikációs igazgató szerint nincs is más oldala, csak bal oldala van.

2024. 05. 22. 16:04
Debrecen, 2024. május 5.
L. Ritók Nóra, a berettyóújfalui Igaz Gyöngy Alapítvány elnöke a felajánlott adományt köszöni meg, mellette, Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom elõtt tartott anyák napi nagygyûlésen 2024. május 5-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Van egy óbaloldal és egy újbaloldal, de mind egyforma – jelentette ki Menczer Tamás egy fórumon, amelyről videót osztott meg a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója rávilágított: Magyar Péter „mikroadományokből” gyűjtött össze pénzt, mint Karácsony Gergely.

– Karácsonynak is kis ládikákba bedobták az egymás utáni sorszámú, gyűretlen, csodálatosan vadonatúj bankjegyeket – emlékeztetett Menczer Tamás.

Mondtam, hogy egy hazudós. Ugye, először mit mondott?

– tette fel a kérdést a kommunikációs igazgató. Felidézte:

azt mondta, hogy ő nem akar belépni a politikába, majd belépett, és keresett magának egy pártot. Utána azt mondta, őt nem külföldről finanszírozzák. Majd a barátnője kiállt, és bevallotta

– mutatott rá Menczer Tamás. Hozzáfűzte: mostanra tudjuk, hogy ez a „sorosista, bajnais, datadatos világ” is ott van Magyar Péter körül, ahogy Márki-Zay Péter körül is, akin keresztül kétmilliárd forint ment át – tette hozzá.

– Egy ugyanolyan baloldali, háborúpárti politikus, mint az összes többi – jellemezte Magyar Pétert. Menczer Tamás hangsúlyozta:

Magyar Péternek nincs is más oldala, csak bal oldala van.

– Ez tehát a feladatunk: június 9-én megvédeni Magyarországot, és igent mondani a békére – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.