Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Magyar Péter szerint az uniós képviselőség „kamuállás”, de azért elmenne havi hétmillióért az Európai Parlamentbe

A Tisza Párt alelnöke most már máshogy látja a dolgokat.

Forrás: Mandiner2024. 06. 17. 18:22
MAGYAR Péter
Magyar Péter Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába nyilatkozta Magyar Péter korábban, hogy nem tervez beülni az Európai Parlamentbe, elmondása szerint sokan próbálják meggyőzni az ellenkezőjéről. Ezért a követőihez fordult, és szavazást indított. Bár Magyar Péter arról beszélt, hogy ha bejut az Európai Parlamentbe, nem veszi fel a mandátumát, a közösségi oldalán hosszasan érvelt amellett, miért lenne mégis jó, ha európai parlamenti képviselő lenne.

A Mandiner birtokába jutott beszélgetésből kiderült, mit is gondol valójában az új baloldali politikus a „brüsszeli munkáról”. Tavaly nyáron Magyar Péter egy ismerősével csetelt a Messengeren, és a Tisza Párt alelnöke azt írta, hogy

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi húszezer euróért.

Magyar Péter ismerőse azért juttatta el a lapnak a beszélgetést, mert felháborítja, hogy miközben Magyar Péter az egész kampányban „politikai megváltóként” próbált tetszelegni, saját EP-listát indított, sőt, ő is vezette, néhány hónapja még nagyon is sarkos véleménye volt a brüsszeli munkáról, gyakorlatilag semmibe vette és egyfajta „kifizetőhelyként” tekintett rá.

Forrás: Mandiner

Az ismerős azt is furcsállja, hogy valaki titokban hangfelvételt készít a saját feleségéről. Az utolsó csepp a pohárban pedig mindezek mellett Magyar Péter új húzása volt, a szavazás az EP-mandátumának felvételéről.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.