Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Orbán Viktor jó hangulatban szavazott, aztán mondott valami nagyon fontosat + videó

Még viccelődött is a miniszterelnök.

Forrás: Facebook2024. 06. 09. 17:13
Orbán szavaz
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb videó látott napvilágot Orbán Viktor közösségi oldalán, amely megörökíti, hogy a miniszterelnök és a felesége, Lévai Anikó is leadták a szavazatukat a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as számú szavazókörben.

Jól látható, hogy a miniszterelnök jó hangulatban van annak ellenére is, hogy pénteken visszalépett a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra, ugyanis amikor kiszállt az autóból, még viccelődni is volt kedve. 

Mi a helyzet, Berci? Van már eredmény?

 – kérdezi egy széles mosoly kíséretében a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkárát, Havasi Bertalant, aki erre azzal válaszolt, szintén mosolyogva, hogy csak részvételi adatok vannak. Aztán egy másik ponton megáll az egyik szavazófülke előtt, és mosolyogva megkérdezi a feleségét, hogy elrontotta-e a szavazólapot, majd együtt dobják be a borítékokat az urnákba. Ezt követően a sajtónak arról beszélt, hogy életében ez az első olyan európai parlamenti választás, amelyben azt látja, hogy van egy olyan téma, amely áthúzódik a tagállamok szinte mindegyikén, a háború most összeurópai kérdés. 

Ezért szerintem indokolt majd este úgy értelmezni a választási eredményt, mint hogy az európai emberek véleményt mondtak, mondhattak a háborúról és a békéről.

A videó végén még arra kért Orbán Viktor, hogy aki még nem tette meg, menjen el szavazni. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.