Schmidt Mária nem kímélte Magyar Pétert

A Terror Háza Múzeum vezetője törtetőnek, gyenge idegzetűnek, agresszívnak és arrogánsnak nevezte az újbaloldali politikust.

2024. 06. 26. 11:41
Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez az ember úgy hazudik, mint a vízfolyás. Vajon kinek képzeli magát? 42 éves, életében még nem csinált semmi érdemlegeset, semmi említésre méltót. Teljesítménye nulla – írta Schmidt Mária a Látószög blogra írt véleménycikkében.

Kizárólag a családja, a felesége és a barátai révén jutott jól fizető állásokhoz. Olyanokhoz, ahol nem kellett megfeszülnie a munkától. Viszont óberkodhatott. Egy felfuvalkodott senkinek látom, akit saját magán kívül senki sem érdekel, senkire sincs tekintettel. Amióta berobbant a közéletbe, nem csinál mást, mint szemérmetlenül hazudik, fenyegetőzik, vádaskodik, mindenkit legyaláz

– fejtette ki Schmidt Mária, majd hozzátette: Magyar Péter egy törtető, gyenge idegzetű, agresszív és arrogáns ember.

A történész kiemelte, hogy Magyar Péter bántalmazta a feleségét, titokban lehallgatta, majd a felvételt közzétette. Elárulta a barátait és azt a közösséget, amely érdemtelenül, úri módon eltartotta őt és a családját. Havi közel hétmillió forintot vett fel minden hónapban, ami nemhogy nem zavarta, de jogosnak és megérdemeltnek tartotta.

Csak azért gondolta így, mert ő az élet napos oldalára született. Egy budai jogászcsaládba, ahol az egyik rokona Mádl Ferenc testvére volt. Ez a törtető budai úrifiú erre hivatkozva formált jogot arra, hogy teljesítmény nélkül jusson pénzhez és hatalomhoz. Egy hol öngyilkossággal, hol nadrágszíjjal, hol késsel fenyegetőző, férfiatlan, teljesítmény nélküli, vitaképtelen, nőgyűlölő, bántalmazó, notóriusan hazudozó, egotripben utazó senkit talált meg az ellenzéki média és tálalja fel megoldásként az Orbán-gyűlölő ellenzéki közvéleménynek és az ellendrukker külföldi érdekcsoportoknak

– tette hozzá a történész, aki szerint a neheze még csak most kezdődik, mert a politika, a pártépítés és vezetés kemény feladat, amelyre Schmidt Mária szerint Magyar Péter képtelen.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.