Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Félelmetes és felkavaró: újabb részletek derültek ki az Árpád hídi ámokfutóról

B. Roland ámokfutása még a múlt pénteken kezdődött a Balatonnál.

Forrás: RIPOST2024. 07. 04. 21:47
Halálos baleset az Árpád hídon (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő információk birtokába jutott a Bors az Árpád hídon történt tragédia felelőséről. A lap úgy tudja, hogy a taxit eltulajdonító, majd azzal sorozatosan karambolozó, több emberéletet, köztük a sajátját is kioltó B. Roland ámokfutása valójában nem szerdán, hanem már a múlt pénteken kezdődött. Jöjjenek a döbbenetes részletek!

Halálos baleset az Árpád hídon (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Bors megbízható forrásból származó információikra hivatkozva azt írja, hogy az ámokfutó, aki egy balatoni strandbüfét üzemeltetett, régóta a drogok rabja volt, a kábítószer azonban a munkatársaival való kapcsolatára is rányomta bélyegét.

A büfében is többször látták őt bedrogozva, az ámokfutása sem most, hanem múlt pénteken kezdődött: két 20-22 év körüli lányt szerződtettek pultosnak, de múlt pénteken Roland annyira bekábítószerezett, hogy az egyiket villával kergette, a másikat pedig mindenáron meg akarta erőszakolni!

– mesélte a Borsnak egy helyi lakos, aki elárulta: a két pultost a szakács menekítette ki a drogos főnök karmai közül.

Roland a Hondájával indult el Budapestre, hogy új pultosokat keressen, de a kocsival az autópálya szalagkorlátjának hajtott és össze is törte. Ezután a szakács bérelt neki egy kocsit, azzal indult tovább a fővárosba

– árulta el a lapnak a jól informált helyi lakos.

 

Hogy a bérelt járművel mi történt, azt nem tudni. A Bors úgy értesült, hogy azt a nyomozóhatóság jelenleg is keresi, miközben a slusszkulcsát megtalálták a roncsok közül kiemelt férfinál, akit még a tragédia reggelén az óbudai Tavasz utca környékén lekapcsoltak, mert bedrogozva randalírozott. A férfit előállították, azonban később kiengedték a rendőrségről. Ezt követően erőszakkal megszerezte egy taxis nő autóját, amivel őrült ámokfutásba kezdve – az Árpád hídon a forgalommal szembe száguldva – egy fiatal jegyespár, valamint a saját halálát okozta – írja a Bors.

A rendőrség három ügyben folytat büntetőeljárást az elhunyt férfi ellen.

Borítókép: Halálos baleset az Árpád hídon (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.