Rengetegen indultak útnak, sok a baleset, több sztráda is beállt

Az M1-es autópályán négy személyautó ütközött össze.

2024. 07. 26. 17:04
torlódás M1-es autópálya
illusztráció Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg baleset történt a magyar utakon péntek délután, az Útinform tájékoztatása szerint gyakorlatilag az ország összes pontján történt valamilyen baleset, és a két legforgalmasabb magyar autópályán is óriási dugók alakultak ki. 

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán négy személyautó ütközött össze. Győr elkerülő szakaszán, a 127-es kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek.

A torlódás hossza meghaladta már a hét kilométert. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Szintén az M1-esen, Budapest irányába az erős forgalom miatt lassulás és torlódás tapasztalható Nagyigmánd és Tatabánya között is.

Az M3-as autópályán, munkavégzés miatt Mezőkeresztes térségében a 141–148-as kilométer között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át. A torlódás 2-3 kilométeres.

Az M6-os autópályán, Ráckeresztúr és Besnyő között aszfaltoznak. A 37-es és 43-as kilométer között mindkét oldalon egy sávon halad a forgalom. A torlódás Pécs irányába 2-3 kilométeres.

Az újabb kánikulai hétvége miatt sokan tartanak Budapest felől a Balaton felé az M7-es autópályán. Ez okból kifolyólag szakaszos lassulásokra, torlódásokra készüljenek az arra közlekedők Törökbálint és Martonvásár között.

A 13-as főúton, Kisigmánd térségében összeütközött két személyautó. A 13-as kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

A 24-es főúton, Parád és Parádsasvár között egy személyautó fának ütközött. A 26-os kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat mindkét irányba visszafordítják.

A 63-as főúton, Nagydorog határában egy személyautó árokba hajtott. A 23-as kilométernél félpályán halad a forgalom.

A 66-os főúton, Oroszló belterületén két személyautó karambolozott. A 24-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Borítókép: illusztráció (Fotó:MTI)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.