Az Új Kezdet nevű pártot akarta Magyar megkaparintani + videó

A Gémesi által alapított Új Kezdettel is egyezkedett a Tisza előtt Magyar Péter. A párt alelnöke ezt meg is erősítette a Magyar Nemzetnek.

2024. 09. 25. 17:18
Forrás: Képernyőkép/Videa
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Indexnek adott interjúban idézte fel Magyar Péter volt barátnője azt az időszakot, amikor a Tisza Párt elnökének még nem volt pártja, és több kisebb politikai formációt is megkeresett. Az egyik ilyen kisebb párt a volt MDF-es Gémesi György által alapított Új Kezdet volt. Ezt a párt egyik alelnöke, Sértő-Radics István is megerősítette a Magyar Nemzetnek.

 

Magát a tárgyalást Vogel Evelin úgy idézte fel, hogy Magyar Péter felajánlotta a párt képviselőjének, hogy EP-képviselő lehet, később azonban, amikor erre Evelin rákérdezett, Magyar Péter a következőt mondta: „Dehogy lesz ő képviselő.”

Sértő-Radics István nem volt bőbeszédű az esettel kapcsolatban, és ugyan megígérte szerkesztőségünknek, hogy majd bővebb tájékoztatást ad, ez azonban egyelőre nem történt meg. 

Gémesi György korábban a Spirit FM-en beszélt arról, hogy egyeztetett Magyar Péterrel. Akkor olyan hírek keltek szárnyra, hogy megzsarolták, ezt azonban tagadta. Az Új Kezdet alapítója nem volt hajlandó interjút adni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.