Menczer Tamás: Magyar Péter akkor lesz miniszterelnök, amikor én római pápa + videó

A baloldali újságírók megpróbálták sarokba szorítani a politikust, sikertelenül.

2024. 09. 08. 14:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kíméletlenül helyretette Magyar Pétert a baloldali újságíróknak nyilatkozva a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamást megpróbálták sarokba szorítani, de a politikus a kijózanító kérdéseivel hamar felülkerekedett rajtuk.

A kommunikációs igazgató leszögezte: az őt kérdezők nem objektív újságírást művelnek, de ezt tiszteletben tartja. Rámutatott: „önök egy politikai pártszimpátia alapján dolgoznak, és nem szeretik ezt a kormányt, ezért beszélgetünk erről. De ha már erről beszélgetünk, én viszont ennek a kormánynak az oldalán állok, és Magyar Pétert kérdezik most már több soron, minden kérdésükre válaszoltam.” 

Hadd mondjam azt, hogy arról a Magyar Péterről beszélünk, aki telefont lopott, bebújt a mentelmi joga mögé, amikor azt mondta korábban, hogy neki nem kell mentelmi jog? Arról a Magyar Péterről, akit a gigájánál, a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás? Erről az emberről? Arról az emberről beszélünk, aki tizenéves lányok orális kielégítését imitálta a diszkóban és csúszkált alattuk? Aki lehallgatta a feleségét? Aki most ekézi a közlekedést, holott korábban mindenfajta igazgatóságban benne volt, és soha semmilyen érdemi munkája és felvetése nem volt, és most ekézi az egészségügyet, és egyébként magának szerzett meg a családjának protekciót? Erről az emberről beszélünk?

– sorolta a politikus. 

Menczer Tamás hozzátette: „Magyar Péter soha senkinek nem fogja a problémáját megoldani, ennek az embernek csak saját maga fontos, és ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én római pápa. Református vagyok, csak megjegyzem.”

 

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.