Szalay-Bobrovniczky Kristóf visszautasította Magyar Péter vádjait + videó

A Tisza Párt elnöke a köztársasági elnököt bírálta.

2024. 09. 19. 21:41
Sulyok Tamás a védmű építésének helyszínén
Fotó: HM Zrínyi Kft./Schöff Gergely
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Visszautasítom, hogy egy hordószónok Sulyok Tamást azzal vádolja, hogy nem vesz részt az árvíz elleni védekezésben! – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalára feltöltött videóban.

– A heccpolitikus állításával szemben Magyarország köztársasági elnöke, a Magyar Honvédség főparancsnoka személyesen jelen volt azokon a pontokon, ahol a magyar hivatásos és tartalékos katonák szolgálatot teljesítettek a gáton

– idézte fel a honvédelmi miniszter. Hozzátette: a köztársasági elnök ott volt Neszmélyen, Dunaalmáson, Vácott és Pilismaróton is.

Sulyok Tamás a védmű építésének helyszínén
Fotó: HM Zrínyi Kft./Schöff Gergely

Jelenléte és buzdítása fontos a katonáknak is, és fontos a civileknek is

– emelte ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf. Az árvíz elleni védelmet hadművelethez hasonlította, mivel rendkívül komplex, összetett, nagy szakértelmet igénylő feladatsor. Ennek végrehajtásához tudásra és tapasztalatra van szükség.

Sulyok Tamás a védmű építésének helyszínén
Fotó: HM Zrínyi Kft./Schöff Gergely

Heccpolitikusok, akik kéretlen véleményükkel elöntik a médiát, egyáltalán nem értenek ehhez a feladathoz, csak a véleményükkel traktálnak mindenkit

– jelentette ki a honvédelmi miniszter. Kijelentette: a gát az árvíz elleni védelem helyszíne, nem hordószónokok emelvénye.

Borítókép: Sulyok Tamás a védmű építésének helyszínén (Fotó: HM Zrínyi Kft./Schöff Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.