Lomtalanítás alatt fogtak körözött bűnözőt

Hat elfogatóparancs volt érvényben a férfi ellen, aki a kiszemelt lomkupacot őrízte.

Forrás: Police.hu2024. 10. 10. 7:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lomtalanítás zavartalanságának biztosítása során kaptak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei egy férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon.

A közleményben azt írták, a lomtalanítás miatt sűrűbben járőröztek a környéken a XVIII. kerületi járőrök, akik október 6-án délután a Csévéző utcában egy kupac kidobott holmi mellett egy férfit igazoltattak. 

Kiderült, hogy az intézkedés alá vont 28 éves N. Attilát lopás miatt körözi a bíróság, valamint további öt körözése is volt.

A férfit többek között azért is körözték, mert összesen 325 ezer forint be nem fizetett pénzbírságot halmozott fel, amelyet ötven nap elzárásra változtatott át a hatóság – olvasható a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.