Nincsenek jó véleménnyel Magyar Péterről az emberek + videó

Apad a Tisza Párt vezetőjének népszerűsége.

2024. 10. 12. 9:03
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vox Populi arról kérdezte az utca emberét, hogyan látja Magyar Pétert és politikai pályáját az európai parlamenti választás óta – derül ki a Patrióta videójából.

Láthatóan elindult a lejtőn Magyar Péter, az utóbbi hetekben kudarcot kudarcra halmoz. Múlt szombaton az MTVA székháza előtt tartott tüntetést a baloldali politikus, azonban a várakozásokkal ellentétben alig pár ezer ember jelent meg a demonstráción. Előzetesen a Tisza Párt vezére százezres tömegről beszélt, ám láthatóan elfogyott a lendület.

Újabb és újabb kellemetlen részletek derülnek ki arról az időszakról, amikor Magyar Péter még a Diákhitel Központ vezérigazgatója volt. Napvilágra került az is, hogy az állami cég olyan vállalkozással is szerződött, amelynél az öccse, Magyar Márton dolgozott.

Volt barátnője, Vogel Evelin pedig a kapcsolatukról és a Tisza Párt vezetőjének személyiségéről árult el kínos részleteket. Egyebek mellett arról beszélt, milyen embernek ismerte meg volt párját, és hogyan fordult át Magyar Péter viselkedése. Később arról is beszámolt, hogy exe Radnai Márkkal megfenyegette és zsarolni próbálta, nehogy kitálaljon a nyilvánosság előtt.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.