Sávzárás lesz csütörtöktől Budapest felé az autópályán

Csütörtökön újabb sávzárással folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s csomópontot megelőző szakaszon – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 10. 22. 14:12
Felhajtó az M60 autópálya meghosszabbított szakaszán 2015. július 31-én. Az autópályát az 58 sz. főúti csomóponttól 1,8 kilométerrel hosszabbították meg, így Pécs városa elkerülhető.
illusztráció Fotó: MTVA/Sóki Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök reggeltől várhatóan hétfő estig a sztráda Budapest felé vezető oldalán az M0-s csomópontot megelőzően részlegesen lezárják az M0-s irányába vezető lassító sávot.

A munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet, a térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők – közölték, hozzátéve, hogy a csomópontban javasolt fokozott figyelemmel közlekedni.

A korlátozás ideje alatt az M5-ös autópályáról az M0-s autóútra történő lehajtás folyamatosan biztosított lesz – ismertették.

A társaság a közlekedőknek azt ajánlja, hogy az aktuális forgalmi helyzetről indulás előtt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, illetve az utinform.hu oldalon tájékozódjanak, az optimális útvonal megtervezéséhez navigációs, közösségi autós alkalmazást használjanak.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.