Vogel Evelin megmutatná Magyar Péter igazi arcát

A Tisza Párt elnökének volt kedvese szerint nagyon nem mindegy, ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni az országban.

2024. 10. 14. 9:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát – fogalmazott Vogel Evelin, Magyar Péter korábbi barátnője abban a videóban, amelyet pénteken tett közzé.

Magyar Péter és Vogel Evelin. Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Magyar Péter volt kedvese szerint nagyon nem mindegy, ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni az országban. Fotó: Havran Zoltán

A Tisza Párt elnökének volt kedvese korábban az Indexnek adott, nagy vihart kavart interjújában beszélt először a politikussal való kapcsolatáról. Ezúttal kifejtette, hogy nem akarja elvenni a változás reményét vagy lehetőségét, de azt gondolja, nagyon nem mindegy, ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni az országban – ismertette a videót a Mandiner.

 

Magyar személyisége lehet az akadály?

– Én a legelejétől kezdve ott voltam. Azon dolgoztam, hogy szebb életünk legyen. Nemcsak nekünk vagy a környezetünknek, de az egész országnak – fogalmazott Vogel Evelin az új videójában, és hangsúlyozta: – Azt akartuk, hogy a hangzatos politikai hívószavak helyett a valódi, égető, az emberek életét meghatározó problémákról tudjunk beszélni.

Magyar Péter egykori kedvese úgy fogalmazott: – Azért kezdtünk bele a Tisza Párt építésébe, hogy valódi megoldások mentén elindulhassunk egy régóta várt pozitív változás irányába. Én ebben a változásban még mindig hiszek, de attól tartok, éppen Péter személyisége az, ami ennek útjába áll.

Vogel Evelin már az Indexnek nyilatkozva is utalt arra, hogy korábbi kedvesének jellemhibái okozhatják majd a Tisza Párt sikertelenségét.

Az interjúban kifejtette, hogy az emberek nem jól látják, kicsoda Magyar Péter, mert ő nem az, akinek látszik. Amikor a riporter arról kérdezte, hogy szerinte a valóságban mégis milyen ember a pártelnök, Vogel Evelin azt felelte:

Erre a kérdésre, azt hiszem, nem is merek válaszolni.

 

Szimpla bosszúhadjárat lehet Magyar közszereplése

Magyar Péter volt kedvese az interjúban arról beszélt, hogy a politikus alapvetően nem bátor ember, hanem inkább olyasvalaki, aki mindent feltett egy lapra. – Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott – mondta a pártelnök korábbi párja, és kifejtette, hogy szerinte politikai pályája elindításakor Magyar belül azt érezte, most majd megmutatja,

végre kiáll a fényre, és valahogy bosszút áll.

Ugyanebben az interjúban beszélt Vogel Evelin arról is, hogy szakításukkor eldöntötte, ő nem akar tovább asszisztálni a Tisza Párt elnökének bosszúhadjáratához.

– Elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen – fogalmazott ekkor Vogel Evelin.

 

Börtönnel fenyegetőzhettek a Tisza Párt vezetői

Ismert, Vogel Evelin, aki tavasszal még Magyar Péter kedvese volt, és részt vett párja politikai karrierjének elindításában, szeptember végén nagy port kavaró interjút adott az Indexnek, amire meglehetősen vehemensen reagált a Tisza Párt elnöke.

Magyar Péter először zsarolással vádolta meg volt kedvesét, majd azt állította, hogy a Fidesz fizet neki azért, hogy őt lejárassa.

Vogel Evelin a pénteken közzétett videójában viszont arról számolt be, hogy néhány héttel korábban Magyar Péter és a Tisza Párt alelnöke, Radnai Márk megfenyegették, és azt mondták, börtönbe juttatják, ha nem azt teszi, amit ők mondanak neki. Vogel elmondása szerint ennek hatására döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mondja el tapasztalatait Magyarról, aki szerinte átlépett egy olyan határt, amit senki nem engedhet meg magának.

Magyar Péter a Vogel Evelin videójáról beszámoló Index-cikk alá azt kommentelte: „Kedves Tóni, kedves Kubatov Gábor, nem kell félni, nem fog fájni. Na jó, egy picit talán igen.” Továbbá azt: „Az Index az új Origó.”

 

Borítókép: Vogel Evelin (Forrás: Index)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.