Előkerült Kálmán Olga

Segítsen neked a Gyurcsány!

2019. 09. 20. 13:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ex-műsorvezető és bukott főpolgármester-jelölt hivatalos oldalán tett közzé egy videót, amelyben Karácsony Gergellyel közösen bejelenti, hogy vasárnap bemutatják az „összellenzéki” főpolgármester-jelölti programot.

A hirtelen fellángolás oka nem ismert, de lehet, hogy Gyurcsánynál a legutóbb mért, szerény Karácsony-népszerűségi mutatók verték ki a biztosítékot.

Ezért kifőzte a tuti biztos megoldást, amellyel... ez még csökkenthető.

– Klári, vessük be az Olgát! Az már egyszer bejött.

– Remek ötlet Ferikém, hívom is!

Ilyesmi beszélgetés játszódhatott le az Apró-villában.

És láss csodát: Kálmán Olga főnixmadárként feltámadva (látszólag) beállt Karácsony igencsak nyekergő, kátyúba ragadt szekerét kihúzni a sárból.

– Segítsen neked a Gyurcsány! – tartja az internetes szleng.

Így hát Karácsony már mindössze abban reménykedhet, hogy Kálmán Olga ezúttal sem lesz úgy öltözve, hogy komolyan megjelenjen a kampányában, mert ha igen, akkor Gerink politikai karrierjének egész biztosan lőttek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.