Gyurcsány a főnök a baloldalon

Karácsony Gergely mögött összeállt szinte a teljes Gyurcsány-kormány Orbán Viktor szerint.

Munkatársunktól
2021. 05. 28. 10:01
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. oktber 23. Gyurcsny Ferenc, a Demokratikus Koalci (DK) elnke sajtnyilatkozatot tesz a prt oktber 23-i, az 1956-os forradalom s szabadsgharc 63. vforduljn rendezett megemlkezsn a fvros V. kerletben, Nagy Imre szobrnl 2019. oktber 23-n. MTI/Kovcs Tams Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az a leginkább mellbevágó, hogy Gyurcsány Ferenc, aki elmondta az őszödi beszédet, és aki miatt a 2006-os őszi tragikus események történtek, még mindig itt van a magyar politikában, mintha mi sem történt volna – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, pénteki műsorában annak kapcsán, hogy az egyesült baloldal igyekszik elfeledtetni az emberekkel a 15 évvel ezelőtt történteket.

Orbán Viktor mellbevágónak nevezte, hogy az őszödi beszéd és a 2006-os események után Gyurcsány még jelen van a magyar politikában Fotó: MTI/Kovács Tamás

– Nem hiszem, hogy létezik másik olyan ország, ahol ilyesmi bekövetkezik, és az adott politikus nem kényszerül visszavonulni.

Márpedig Gyurcsány nemcsak azt mondta, hogy hazudtak reggel, délben és este, rosszul végezték a dolgokat és trükköztek, hanem ezután még elvettek egy havi fizetést és nyugdíjat az emberektől, de leépítették a családtámogatási rendszert is, ráadásképpen pedig még az IMF karjaiba lökték az országot.

És nemcsak itt van a politikában, hanem ugyanezzel az emberrel harcolok, ő a főnök a másik oldalon – fejtette ki Orbán Viktor.

Hozzátette: a Városházán egymás után tűnnek fel a főpolgármester körül a Gyurcsány-kormányból ismerős emberek, s

Karácsony Gergely háta mögött szinte már újjáalakult a Gyurcsány-kabinet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.