Gyurcsányt Pikó sajtósa tette helyre

A nyóc nem prímszám.

Nagy Árpád
2020. 03. 08. 8:18
null
A volt miniszterelnök kihasználná a szocialisták vergődését Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy a DK nagy mesemondója, vagy a Józsefvárost éppen a nyócker felé lökdöső Pikó, netán annak sajtósa nem tudja mit beszél, az a Hirnyolc.hu történetből (még) nem derül ki, de az biztos, hogy a magyar politikai univerzum sötét oldalán zavar keletkezett a kommunikációs erőtérben.

Egyrészt kígyós Ferenc azt állította egy interjúban, hogy az összes budapesti ellenzéki polgármesterrel találkozott, másrészt a józsefvárosi polgármesteri hivatalban a mosdót kereső polgármester sajtósa ezt cáfolta.

Nézzük a lehetőségeket.

A sajtós nem tudott a légyottról, vagyis titkos találka volt, csak a DK góréja elkottyintotta magát. Esetleg a sajtós tudja, csak valótlant állít, ami nem volna szép dolog tőle, de nem is valószínű.

Az is lehet, hogy Gyurcsány nem tudja, hogy a Józsefvárosban ellenzéki polgármester van? Vagy lehet, hogy azt sem tudja, hogy Józsefváros Budapesten van, illetve, hogy létezik egyáltalán a nyolcadik kerület, mivel a nyolc nem prímszám?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.