Kovács Zoltán: Hagyják dolgozni az orvosokat és az ápolókat!

A kórházakban gyógyítani kell, és nem kamerázni – hangsúlyozta Kovács Zoltán a baloldali sajtó követelése kapcsán.

Munkatársunktól
2021. 03. 31. 13:06
null
Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hagyják dolgozni az orvosokat, és az ápolókat! A kórházakban gyógyítani kell, és nem kamerázni. Az operatív törzs minden nap tájékoztatja a nyilvánosságot.

A baloldali portálok ennek ellenére kamuhíreket terjesztenek és lejáratják a magyar egészségügyet – írta szerdai Facebook-bejegyzésében Kovács Zoltán, hozzátéve: a magyar kórházak és az ott dolgozó orvosok és ápolók emberfeletti munkával kiválóan teljesítenek. A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár arra reagált, hogy számos baloldali média – köztük a 24.hu. a 444.hu, a Hvg.hu, és a Mérce – egyebek mellett azt követelte a kormánytól, hogy engedjék be az újságírókat és forgatócsoportokat a magyar kórházak Covid-osztályaira és az oltópontokra, s hogy szabadon nyilatkoztathassák az egészségügyi dolgozókat.

Emlékezetes: a baloldal a pandémia során folyamatosan az egészségügyet igyekezett lejáratni a koronavírus tematikájú anyagaiban, s az egészségügy összeomlását vizionáló pánikkeltés mellett számos alkalommal az oltóanyagokba vetett társadalmi bizalmat igyekeztek megingatni.

Nem is beszélve az olyan álhírekről, mint Korózs Lajos (MSZP) videója azzal a csalóval, aki mentőápolónak adta ki magát, és valótlan horrortörténeteket osztott meg az állítólagos tapasztalatairól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.