Már több mint 22 ezren írták alá a halálkampány elleni petíciót

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája által megfogalmazott petíciót ma délig 22 ezer 169 magyar polgár írta alá a Citizengo.org internetes oldalon. A petíció támogatói most az eddigi aláírások megkétszerezése, az ötvenezer kézjegy érdekében kampányolnak.

Magyar Nemzet
2021. 01. 24. 17:24
NIEDERMLLER Pter; BAYER Zsolt
Bayer Zsolt publicista Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája által megfogalmazott petíciót ma délig 22 ezer 169 magyar polgár írta alá a Citizengo.org internetes oldalon. A petíció támogatói most az eddigi aláírások megkétszerezése, az ötvenezer kézjegy érdekében kampányolnak.

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb baloldali gazemberségének nevezte Bayer Zsolt a baloldal oltásellenes halálkampányát, amelyben „gyalázatos politikai érdekből” teszik kockára a magyar polgárok egészségét. Krekó Péter, a Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legismertebb szónoka egy brüsszeli lapnak tett nyilatkozatával borzolta fel a kedélyeket. A liberális véleménynyilvánító a baloldali ellenzék elvetemült politikai stratégiáját fogalmazta meg:

„Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Bayer kifejtette: ezek a szavak nem szorulnak magyarázatra, a kijelentés önmagáért beszél. A publicista elszomorítónak tartja, hogy a mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni, vagyis

a választási kampányuknak jót tehet, ha az oltásellenesség miatt elhúzódna a járvány okozta veszélyhelyzet.

A gyalázatos kijelentésre reagáló társadalmi felhívásra és összefogásra a Citizengo.org oldalon közzétett magyarázatot értelmezve Bayer szerint azért volt szükség, mert egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiség tagjai közül, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, és elhatárolódva mindettől, bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. A publicista úgy folytatta érvelését, hogy a magyar baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel

ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, és amilyen maga Krekó Péter.

Bayer Zsolt úgy fogalmazott, ezt nem lehet szótlanul tűrni, mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljon ki-ki bármit is a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről, Szabó Dezső író sorait idézve „Minden magyar felelős minden magyarért!” Ennek értelmében a magyarok meg kell, hogy mutassák a baloldal semmitől vissza nem riadó gazembereinek, hogy elértek egy határt, ahonnan vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell kijelentéseik, az ezt követő passzivitásuk következményeivel.

A petíciót a mai napig aláíró 22 ezer 169 magyar polgár egyértelműen kijelentette, nem tűrik tovább a baloldal, a Krekó-félék becstelenségét, de a hozzá hasonlók cinkosságát sem!

Petíció és tiltakozás

Mi, felelős magyar állampolgárok és hazaszerető polgárok aláírásunkkal fejezzük ki azon véleményünket, hogy Krekó Péter baloldali véleményvezér botrányos állítása nem férhet bele sem a politikai küzdelmekbe, sem a szabad vélemény- és szólásszabadság kereteibe!

Aláírásunkkal pedig azt is kifejezésre juttatjuk, hogy nem tűrjük tovább sem az ilyen megnyilvánulásokat – sem pedig a hozzá hasonlók cinkos hallgatását!

Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!

Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.