Politológus: Hab a tortán az MSZP hamisítási botránya

Az MSZP-ről évek óta sorjáznak a negatív hírek, a napokban kibukott hamisítási botrány csak hab a tortán – mondta Galló Béla politológus pénteken arról a videóról, amelyben egy magát mentősnek kiadó nő beszélget Korózs Lajos szocialista képviselővel.

Forrás: MTI2020. 06. 12. 10:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakértő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kétségbeesett kármentésnek nevezte Tóth Bertalan MSZP-elnök nyilatkozatát, miszerint Korózs Lajos hitelességéhez nem fér kétség.

Az ellenzéki oldalon nem ez az első eset, hogy álhírre alapoztak kampányt – fűzte hozzá, a „baloldal szegénységi bizonyítványa csimborasszójának” nevezve, hogy nem jut eszükbe a hírek ellenőrzése.

A videó közlése után a DK megpróbált kihátrálni a történetből – hangzott el a műsorban.

A politológus azt mondta, Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének régi vágya, hogy az MSZP-t a szó politikai értelmében tönkretegye. A két párt között eddig is voltak átszivárgások, jellemző, hogy akik az egyéni politikai egzisztenciájukat az MSZP-n belül sérelmezve érzik vagy féltik, a DK felé orientálódnak – tette hozzá Galló Béla.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.